Szellemterápia

 

A leghatékonyabb gyógyító módszer, ami helyreállítja a szervezet harmóniáját, megszünteti a különböző testi fájdalmakat, betegségeket.

A terápiát Villás Béla, az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának szellemi vezetője által kidolgozott módszer alapján végzem.

"Az energia, amit használunk az Árkádia Szellemterápiánál, az egész létezést betöltő életenergia egyik speciális, az anyagi világra ható rezgésszámára redukált változata.

Minden alternatív terápia alkalmazásakor érdemes figyelembe venni a karma törvényét.

A karma törvénye szerint minden negatív dolognak, ami Téged elér, minden betegségnek, félelemnek, érzelmi, anyagi problémádnak TE MAGAD VAGY AZ OKOZÓJA, elindítója.

Az ember hármas lény:

  • Szellem: örökké létező, el nem múló rész
  • Lélek: a szellem burka, egy inkarnációs cikluson kísér
  • Fizikai test: múlandó

A fizikai test és a lélek kölcsönhatásban van egymással.

Ezek állapotát, minőségét befolyásolják: gondolataink, érzéseink, táplálkozásunk, a minket körülvevő környezeti hatások és nem utolsó sorban a vállalt életfeladat (sors, karma)." (Villás Béla)

 

Ha ez a hármas rendszer megbomlik, eltolódik valamelyik javára (ez általában a fizikai test lesz) akkor megtörik az EGÉSZ- SÉG, jön a FÉL-ELEM.

A lélek szenved és elkezdi kivetíteni a testre a jelzéseit. Először kis dolgokban, majd egyre jobban észrevehető betegségek formájában.

Minden megjelenő diszharmónia, betegség lelki hátterű, pszichoszomatikus.

 

 

Bejelentkezés a +36 70 370 1357-es telefonszámon.

Németh Erika, szellemterapeuta